2 Sınıf Etkinlikleri

2-L Sınıfı 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü Etkinliği

2-L sınıfı öğrencileri öğretmenleri Şükran Tuna’yı evlerinde misafir etti.

Ekm

2-K sınıfı öğrencilerimiz "Hayvanları Koruma Günü" etkinliği kapsamında Kağıt Havlu rulosu veya atık pet şişelerimizi reçel ile kapladı.Ardından reçel ile kaplanmış rulomuzun üzerini kuş yemi, buğday, bulgur vb. ile kapladık.Daha sonra  rulomuzun içinden 2 karış uzunluğunda 1 ip geçirip ipleri uçlarından bağladık.Hazırladığımız kuş yemliklerini ağaçlara astık.

Ekm

2/N sınıf öğretmeni Murat Demirkapı ve öğrencileri 4 Ekim Ekim hayvanları koruma gününde sınıflarında kedi,tavşan,papağan ve köpek misafir ettiler.

Ekm

2-E sınıfı öğrencilerimiz okul bahçesinde  saksılara toprak koyarak domates tohumlarını ekti ve suladı. Her gün sabırla su verip büyüterek domateslerini büyüteceklerdir.

Ekm

Veteriner Hekim Mirsat Kürşat Erdoğan  hayvanları koruma günü etkinliği dolayısıyla 2-G ve 2-L sınıflarımıza online bağlanıp öğrencilerimizin sorularına cevap verdi.